Кількість
|
Вартість
|
||
|
Haya Labs Omega 3-6-9 - являє собою потужну комбінацію омега-3, омега-6 та омега-9. Засіб для регуляції запального процесу, в'язкості та тиску крові, вироблення гормонів, функції імунної та центральної нервової систем.
Особливості:
- Полегшує біль у людей, які страждають на ревматоїдний артрит
- Підтримує здоров'я серцево-судинної системи
- Знижує кров'яний тиск, розслаблюючи кровоносні судини
- Знижує рівень холестерину.
- Виявляє здатність знижувати підвищену кількість тригліцеридів.
Омега 3
Найбільш важливими та широко впроваджуваними в процес харчування омега-3 жирними кислотами є ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) та докозагексаєнова кислота (ДГК). Вони необхідні для ефективної роботи мозку та тіла на клітинному рівні. Низька кількість DHA пов'язана з депресією, шизофренією, втратою пам'яті та підвищеним ризиком розвитку хвороби Альцгеймера. Вчені пов'язують їхнє недостатнє споживання вагітними жінками з недоношеністю та малою масою тіла новонародженого, а також з гіперактивністю у дітей
Омега-6.
Надмірна кількість омега-6 впливає на користь здоров'ю омега-3, тому важливо забезпечити правильне співвідношення (приблизно 4:1 або нижче); більшість дієт, що існують сьогодні, містять співвідношення 20:1 чи гірше! Відповідні добавки омега-6 можуть стимулювати здоровий стан шкіри, нігтів, волосся, а також сприяють емоційному та гормональному балансу.
Омега - 9
На відміну від омега-3 та омега-6 жирних кислот, омега-9 не вважається незамінною, оскільки виробляється організмом із ненасичених жирів. Як і у випадку з омега-3 та омега-6, важливий правильний баланс омега-9, оскільки якщо є певний дефіцит омега-3 та омега-6, організм компенсує, виробляючи омега-9, що не так. ефективний з поживної точки зору. Олеїнова кислота – жирна кислота омега-9 демонструє здатність знижувати ризик атеросклерозу (ущільнення артерій), серцевих захворювань та інсульту.
Як приймати:
Приймайте по 1 капсулі тричі на день.
Вміст елементів у 1й порції
1 капсула
Калорії 10 ккал
- із жиру 10 ккал
Жири 1.2 г
- поліненасичені 0.59 г
- мононенасичені 0 г
Вітамін Е (d-альфа-токоферол) 5000 МО
Лляна олія 400 мг
Олія насіння огірковика 400 мг
Концентрат риб'ячого жиру 400 мг
Типовий вміст жирних кислот
Омега-3 жирні кислоти 420 мг
- ALA (альфа-ліноленова кислота) 220 мг
- EPA (ейкозапентаєнова кислота) 120 мг
- DHA (докозагексаєнова кислота) 80 мг
Омега-6 жирні кислоти 268 мг
- Лінолева кислота 180 мг
- GLA (гама-ліноленова кислота) 88 мг
Омега-9 жирні кислоти (Олеїнова кислота) 152 мг
Інгредієнти
Желатин, гліцерин, соєва олія, вода