Кількість
|
Вартість
|
||
|
BioTech Protein Brownie - це суміш для приготування низьковуглецевого, ситного шоколадного торта без глютену, цукру та пальмової олії.
Особливості:
Виготовлений із сироваткового протеїну, колагену та рисового борошна.
- Це швидко та легко зробити
- Не містить доданого цукру
- Не містить глютен
- Без пальмової олії
Коли мова заходить про брауні, відразу згадується спокусливий смак шоколаду, райський запах какао, м'який вологий корж і хрумка шоколадна кірочка на ньому. Свіжоспечені тістечка - типова їжа для комфорту, перед якою важко встояти, не з'ївши весь лист торта! Такий ялиновий варіант торта може стати справжньою нагородою після напруженого дня!
Як приймати:
Розігрійте духовку до 200 °С. Змішайте 1 порцію (120 г = 6 столових ложок з гіркою) суміші для випічки з 80 мл (= 8 столових ложок) води та 30 г (= 3 столових ложки) соняшникової олії до отримання однорідної маси. Випікайте протягом 15 хвилин і дайте охолонути протягом 10 хвилин перед нарізкою. Його також можна приготувати з кокосовим маслом та вершковим маслом.
Вміст елементів у 1й порції
100 грам
Калорії 431 ккал
Жири 22 г
- насичені 13 г
Вуглеводи 41 г
- цукор 11 г
Білок 23 г
Сіль (натрій) 0,55 г
Інгредієнти
шоколад без додавання цукру [какао-маса, какао-масло, знежирений какао-порошок, емульгатор: лецитини (соя), ароматизатор], незбиране сухе молоко, рисове борошно, гідролізат колагену 6,8%, знежирений какао-порошок, цільний , концентрат сироваткового білка 3,4%, ізолят сироваткового білка 1%, ароматизатори, підсолоджувач (сукралоза)