Кількість
|
Вартість
|
||
|
Trec Nutrition Nitrobolon - це запатентована формула, призначена для всіх спортсменів, які бажають досягти швидкого зростання сили, витривалості та збільшення обсягу м'язів. Компоненти, що входять до складу NitroBolon, наприклад аргінін малат та альфакетоглютарат аргінін, передують виробленню в організмі людини окису азоту (NO), відповідальному за швидкість зв'язку між клітинами.
Для повноцінного використання дії окису азоту запатентована формула NitroBolon була збагачена цитруліном малатом, завданням якого є збільшення вироблення молекули ATP (відповідальної за швидкість і силу скорочення м'язів), потреба в якій значно збільшується під час великого вироблення NO.
NitroBolon містить також нову формулу креатину а у вигляді ефіру (Ефір креатину HCL), який характеризується чудовою засвоюваністю (вище, ніж звичайний моногідрат креатину), завдяки чому застосування його навіть у невеликій дозі проявляє анаболічну дію і дає енергію.
Використовуючи NitroBolon, м'язи стають жорсткішими і "накачаними" готовими до генерування великої кількості енергії та проведення дійсно напруженого тренінгу.
Як приймати:
Разову порцію препарату – 4 капсули – запивати 300 мл води. Залежно від необхідності рекомендується вживати 2-3 порції щодня.
У дні тренувань: 1 порція за 30 хв до першого прийому їжі, 2 порція за 30 хв перед тренуванням, 3 порція відразу після тренування.
У дні без тренувань: 1 порція за 30 хв до першого прийому їжі, 2 порція за 30 хв до основного прийому їжі, 3 порція перед сном.
Виробник оновлює зовнішній вигляд товару, дизайн може відрізнятись від представленого на фото
Вміст елементів у 1й порції
4 капсули
L-аргініну малат, L-аргініну альфа-кетоглутарат 1600 мг
- L-аргінін 1110 мг
Цитрулін малат 550 мг
- L-цитрулін 308 мг
Етиловий ефір креатину 550 мг
- креатин 368 мг
Інгредієнти
NITROBOLON BLEND: L-аргініну малат, цитруліну малат, креатин цитрат, L-аргініну альфа-кетоглутарат; оболонка капсули - желатин/очулюючий агент (гідроксипропілметилцелюлоза); антизлежувальний агент – магнієві солі жирних кислот.