Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гідролізовані яловичі пептиди мають збільшену кількість амінокислот, таких як аргінін, пролін, аланін та гліцин, тоді як казеїн та сироватковий білок доповнюють рівні лейцину, ізолейцину, валіну та глютаміну. Амінокислоти є найважливішими будівельними блоками людського тіла, що вступають не тільки в м'язи, але і відіграють важливу роль у багатьох процесах, що відбуваються в організмі. запиваючи великою кількістю води.
Вміст елементів у 1й порції
Калорії 45 ккал
Жири 0,5 г
- з них насичені 0,3 г
Вуглеводи 0,1 г
- з них цукру 0,1 г
Білок 10 г
Амінокислотний профіль
Аланін 740 мг
Аргінін 545 мг
Аспаргінова кислота 835 мг
Валін 435 мг
Гістидин 140 мг
Гліцин 1270 мг
Глютамін 1465 мг
Ізолейцин 365 мг
Лейцин 680 мг
Лізин 665 мг
Метіонін 200 мг
Орнітин 10 мг
Пролін 950 мг
Серін 415 мг
Тирозин 205 мг
Треонін 475 мг
Триптофан 15 мг
Фенілаланін 275 мг
Цистін 245 мг